• Gode historier

    Læs alle de gode historier herunder, fra vores klienter.

  • Gode historier

    Læs alle de gode historier herunder, fra vores klienter.

FITNESS - HOLDTRÆNING - SQUASH - MASSAGE - FYSIOTERAPI - ZONETERAPI - KOSTVEJLEDNING - RYGESTOP

Ellen tabte 70kg på et år!

Ellen sagde nej tak til tilbuddet om en fedmeoperation og gik på Iduva Livsstilsforløb i Gram Sundhedscenter ApS / Dansk Fitness. Bare på ét år tabte Ellen 70 kg.

Heidi Jeppesen

Hej Jeg hedder Heidi Jeppesen. Jeg har tabt 45 kg i løbet af 3 år ved at dyrke Bodystep. Jeg startede med at gå til Bodystep i 2010. Jeg var totalt ude af form og måtte i begyndelsen holde pauser – selv i opvarmningen. Jeg vejede 113,5 kg. og jeg skulle egentlig bare støtte min lillesøster , så jeg gik mest med for hendes skyld. Jeg husker, at mine første Bodysteptimer føltes, som om de var ved ”at tage livet af mig”. 

Heidi elsker Bodystep
Det var enormt hårdt. Først skulle jeg jo også finde ud af, hvad bare et ”grundtrin” var. Men pludselig var jeg bare helt bidt af Bodystep og kunne ikke undvære det. En step-time gør mig glad. Jeg har altid følt mig velkommen på holdet – også selv om jeg var lidt stor. Det er en fantastisk motiverende sport, og det har været dejligt at kunne vælge trin i forskellige sværhedsgrader. Mit tøj blev efterhånden for stort og pludselig målte min talje, som mit lår havde gjort, da jeg startede. Jeg er meget madglad og ”hygger” en del i weekender, men spiser sundt og fornuftigt og drikker masser af vand. 

Fantastiske resultater!
Så selvom jeg i løbet af de sidste 3 år også har været gravid og fødte en dejlig søn den 15. februar 2012, så har jeg tabt 45 kg i perioden . Da jeg startede vejede jeg 113,5 kg, nu vejer jeg 68,5. Mit taljemå var 99 cm, nu er det 76 cm. Mit mål er at tabe 5 kg mere, så skal det bare holdes ved lige. Jeg elsker Bodystep. 

Venlig hilsen
Heidi Jeppesen

Kasper Kørner Petersen


Mit navn er Kasper Kørner Petersen og jeg vil gerne fortælle min lille historie. Jeg har været narkoman i 13 år og er nu clean og har været det i lidt over 2år. Jeg var på Toftlund misbrugscenter, hvor jeg var i ca. 1/2 år, og hvor jeg gennemførte kurset. 

Da jeg så kom ud igen sværvede jeg på en lysrød sky, og følte at jeg kunne klare alt, men jeg kunne ikke finde noget arbejde og det hele begyndt at falde samme for mig og jeg fik en depression. Min sagsbehandler fra Haderslev kommune fik mig i et pogram for sygdagpengemodtagere på i Gram Sundhedscenter ApS, hvor jeg nok må indrømme, at jeg i begyndelsen ikke havde lyst til at være. Men efter et lille stykke tid begyndte jeg at åbne mig mere og mere. 

Da så ejeren, Gerda, siger til mig, at hun tror jeg har potentiale og tilbyder, at jeg kan komme ud og holde et foredrag på Gram Efterskole om misbrug - og at hun nok skal tage med og støtte mig, sagde jeg ja tak – for min drøm var at blive misbrugskonsulent og gøre en indsats for at andre unge ikke skulle igennem, hvad jeg havde været igennem. Jeg sagde ja tak og det blev et vendepunkt i mit liv.

Så hvad har Gram Sundhedscenter ApS så givet mig?

  • Lov til at beholde min famille
  • En ven for livet
  • Et clean liv som eks misbruger
  • Troen på og modet til at kæmpe for at nå mine drømme. 

For nu arbejder jeg med unge mennesker på Gram Efterskole og tager stadig ud og holder foredrag - alt sammen fordi Gerda ikke ville give op og holdt fast i mig, indtil jeg kunne selv, så 1000000000000000 tak for hjælpen Gram Sundhedscenter ApS 

Hilsen
Kasper

Læs avisartikel om Kasper her:
http://www.netnyheder.dk/ugeavisenmidtsyd/2013/38/19/

Birgitte Davidsen


Jeg startede i Gram fitness center i 2008. Gerda bød velkommen og viste rundt i det, dengang lidt slidte center med de gamle maskiner med kæde træk. Nok var det slidt, men der var en helt utrolig varm og venlig atmosfære, Gerda og Keld var altid parat til at hjælpe og vejlede. Jeg startede på Gerda`s fitness hold og det var sjovt, der var fuld fart på og vi svedte. 

Fornyelse og modernitet
Siden blev centret moderniseret, nye maskiner og omklædningsrum kom til, Keld malede på livet løs. Der var træning på stor bold med Dorthe og siden kom flere nye og spændende hold og mange søde og meget dygtige instruktører, hvem husker ikke både Daniel og Danny og Michael? 

Jannie som også var fysioterapeut, Dorthe, Lotte og sidst Charlotte. Der har været flere, men det er disse jeg har trænet under. Alle hver med deres særlige stil og dygtighed. 
Jeg husker, at Gerda faktisk var instruktør i starten på bodypump og jeg skal hilse og sige at det var hårdt, Gerda er ret sej og det kan være svært at følge med hende. 

Der har været flere sjove tiltag i centret, six pack på 6 uger, hold fast hvor vi kæmpede! Månedens flittigste, sommer fit og hold konkurrencer. Frøs løb og events på byens torv, det er aldrig kedeligt hos Gerda og Keld. 

Stadig et fantastisk center!
Atmosfæren er stadig den samme, der er rart og hyggeligt at komme på Kongevej. Det er sjovt at være aktiv i fællesskab med andre. 

Held og lykke med de næste mange år. Gram den 14.august 2013. 
Gitte Davidsen.

Adresse

Gram Sundhedscenter ApS
Kongevej 35, 6510 Gram
Tlf: +45 74 82 33 06
Email: kontakt@gramsundhedscenter.dk

Åbningstider

MANDAG - LØRDAG:          05:00-22:00
SØNDAG:                                  05:00-19:00

Indmeldelse/receptionstider:
Der er personale i centeret dagligt fra 08:00 til 20:00, fredag til 12:30, men grundet arbejdsopgaver er receptionen åben for indmeldelse:
MANDAG:                                08:30 - 11:30
ONSDAG:                                17:00 - 20:00
FREDAG:                                  08:30 - 11:30

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi bestræber os på at tage telefonen, er vi optaget, ringer vi hurtigst muligt tilbage. Send også gerne en mail på: kontakt@gramsundhedscenter.dk